Servicii

Spoturi video

Dacă până acum, în strategiile de promovare, video-ul era trecut la capitolul facultativ, putem spune că în acest moment video marketingul este obligatoriu.

O imagine face cât o mie de cuvinte, o producţie video bine concepută cu un conţinut util îţi aduce beneficii pe termen scurt în online şi pe termen mediu şi lung în businessul tău.

Cum poți folosi produsul ?

 • ?
  Fie că vorbim despre startup-uri, întreţinere imagine, display video, prezentări de HR, tutoriale, sau despre clipuri destinate difuzării pe canale media, o producţie video reprezintă o bună oportunitate de a da viaţă oricărei idei sub forma unei regii şi scenariu video.
 • call
  (+40) 0752 302 745

  Spune-ne idea ta, stabilim împreună obiectivele clare, iar noi venim cu soluţii şi conţinut care stârnesc interes pentru publicul tău ţintă.

Lucrări recente

Carpeta Iepuraș Paște
Spot video Aroma Zen
Spot video ClimaTherm
Spot video OBag
Spot video MoldUkr
Carpeta Moș Crăciun

Alege CreativeIDEA. Alege experiența.

Experienţa de televiziune de peste 15 ani ne ajută să înţelegem uşor necesităţile clientului, să ne punem ideile în practică eficient şi să transmitem mesajul cu impact maxim.

Brand videos Acum orice companie are oportunitatea de a publica produse video promoţionale astfel încât să-şi facă cunoscută prezenţa pe piaţă în stil profesional. Un film de prezentare este modalitatea prin care îţi aduci clienţii aproape şi îţi creezi vizibilitate. El poate inspira, aduce reputaţie, o eventuală repoziţionare pe piaţă, şi poate relansa sau revigora un brand. Un produs video bine făcut va ilustra şi construi imaginea firmei tale şi va împărtăşi privitorilor valorile şi viziunea companiei.

Tutoriale video(Explainer video) Video-ul este printre cele mai puternice unelte de promovare. Nu degeaba se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte. De exemplu, media timpului petrecut de un vizitator pe o pagină web este de 8 secunde. Dacă pe pagină există materiale video, media creşte la aprope 2 minute! Asta înseamnă o creştere de 1500%, timp în care potenţialul client este doar al tău. La creativeIDEA folosim experienta noastră în domeniul televiziunii pentru a produce materialele video. Dacă vrei să-ţi promovezi produsele, serviciile sau ideile, un video explainer poate fi soluţia perfectă. Cu atâtea idei noi şi conţinut proaspăt produs în fiecare minut pe internet şi new media, devine imperativ să-ţi faci mesajele cunoscute şi distincte faţă de ceilalţi competitori.

Event videos Un eveniment se pregăteşte timp de câteva săptămâni sau chiar luni. Ziua evenimentului este punctul culminant şi încununează toate eforturile de până atunci. Prin înregistrarea şi editarea într-o manieră profesionistă a evenimentului, vei avea toate momentele cheie la îndemână, făcându-le cunoscute live (live stream direct pe pagina evenimentului) sau într-un moment pe care tu îl decizi. Suntem experţi în astfel de produse. Avem în spate experienţa televiziunii şi am filmat şi editat sute de ore de materiale. Evenimentul este astfel pe mâini sigure. Avem kit-uri pentru orice provocare: vezi resursele noastre aici.

Internal comunication La creativeIDEA lucrăm cu echipe de HR, Directori de Marketing şi CEO's pentru a produce mesaje, anunţuri, cumunicate, anunţarea de rezultate sau a proceselor de lidership astfel încât să fie cunoscute şi membrilor companiei. Lucrăm cu companii de orice mărime, din toate industriile şi sectoarele, pentru a îmbunătăţi nivelul de comunicare din interiorul acestora. Video-ul este accesibil instant angajaţilor şi se potriveşte cu experienţele lor zilnice din mediul online, e accesibil pe orice platformă inclusiv telefoane mobile. Un video profesional angajează, crează, transmite emoţie şi este foarte eficient prin prisma faptului că mesajul se transmite foarte uşor comparativ cu modalităţile tradiţionale folosite în comunicarea internă. Fie că e vorba de un interviu cu CEO-ul companiei sau o complicată schimbare de politică la nivelul acesteia, noi găsim modalităţi de a prezenta mesajele cât mai creativ.

Call us: (+40) 752.302.745

Web videosCu creativeIDEA eşti pe mani bune deoarece suntem profesionişti cu experienţă în televiziune şi producţii video pentru orice fel de audienţă. Video-urile pentru web sunt eficiente atunci când captează şi păstrează audienţa. Experienţa în televiziune ne ajută să folosim tehnici şi metode utilizate în producţiile de documentare tv, reclame, promo-uri, şi show-uri de divertisment. Pentru că ştim să spunem poveşti, materialul video va produce emoţie şi empatie.

Video studii de cazVideo a devenit un instrument incredibil de puternic ce ajută în procesele de comunicare internă. Cu ajutorul unui produs video bine făcut, putem crea studii de caz ce vor arata punctele cheie din jurul poveştii de succes. Faţă de imagini şi texte, folosirea unui produs video este o modalitate profesională de a comunica cu structura organizatonală a companiei. Filmul poate fi postat pe site-ul companiei pentru a arata clienţilor munca, dedicarea şi implicarea într-un proiect, poate fi folosit în scop comercial ataşat e-mail-lurilor sau materialelor newsletter, poate fi postat pe reţele sociale pentru a îmbunătăţi şi promova imaginea companiei şi poate fi prezentat în întâlnirile cu partenerii de afaceri pentru a întări idea că sunteţi buni profesionişti.

Lucrări recente

Carpeta Iepuraș Paște
Mannequin Challenge_Toyota
How it's made / Claudiu Ungureanu
Corporate video / Thinslices

We experiment, design, prototype & build video products that put our clients ahead of the competition.

Medical events

CreativeIDEA oferă o gamă largă de produse video dedicate sistemului și profesioniștilor din sistemul medical ce pot fi utilizate pentru a atrage potențiali investitori, pentru pacienți sau pentru personalul medical.

Suntem o echipă în care entuziasmul se îmbină cu profesionalismul, mai ales atunci când vine vorba despre teme atât de complexe cum sunt evenimentele medicale. Vă punem la dispoziție toate cunostintele noastre pentru a organiza un eveniment medical care să reflecte întocmai valorile companiei dumneavoastră.

Cum te ajutăm ?

 • 1
  1. Plecăm de la viziunea companiei și construim impreună evenimentul perfect: conferințe medicale, congrese medicale, simpozioane, webinarii. Știm foarte bine scena evenimentelor medicale, vă înțelegem nevoile de transparență și eficiență, iar în întâmpinarea lor venim cu strategii și soluții personalizate, concepute pentru a livra rezultatele dorite.
 • 2

  Site eveniment
  2. Construim un site dedicat evenimentului, populat cu conținut video și foto specific, acoperim întreg evenimentul cu produse video, rezumatele zilei, teasere, prezentări, iar la final beneficiezi de un after movie ce trece în revistă tot evenimentul.

 • 3

  Transmii live internet
  Evenimentul dumneavostră poate fi urmarit peste tot in lume, atât pe platforma noastră video cat si pe site-ul dumneavoastră, dupa cum sunt cerintele. Aceste transmisiuni pot fi dimenisionate in funcție de necesități, transmisii cu 1 camera sau amenajarea unui mini-studio mobil.

We care about what we do. We care about who we do it with.

creativeIDEA este soluția perfectă pentru afacerea ta!

Hai să stăm de vorbă. E simplu. Vrem să auzim ideile tale. Le punem în practică. Împreună.